Η εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα unimax.gr δημιουργήθηκε το 2015 και ανήκει στην εταιρεία UniMax M. IKE, με κύρια δραστηριότητα το ηλεκτρονικό εμπόριο. Από το 2015 έως και σήμερα έχει αναπτυχθεί σε ένα #top προορισμό για ηλεκτρονικές αγορές καθώς η μεγάλη μας γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές επιτρέπουν στο πελάτη να τα βρίσκει όλα σε ένα #marketplace.

Το όραμά μας

Κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και τη σχέση μας με τον πελάτη. Κατανοούμε τις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντί μας και ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα.

Στόχος μας, η εξυπηρέτηση

Εξυπηρέτηση, μοναδική όπως και οι πελάτες μας. Πάντα προσεγγίζουμε το πελάτη εξατομικευμένα για τη καλύτερη εξυπηρέτηση του και τη βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί.

Τι κάνουμε

Κύρια δραστηριότητα μας είναι η πώληση μέσω διαδικτύου. Η συνεργασία μας με μεγάλες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες, και η επαγγελματική ομάδα μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της αγοράς.

Που είμαστε

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται:
Λ. Λαυρίου 150, Παιανία-Αττικής
Τ.Κ.19002.
 

Βρείτε μας