-23%

3M Littmann Classic III Στηθοσκόπιο Raspberry Rainbow Finish

Κωδικός:
LIT-5806

Το Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Classic III™ εξασφαλίζει υψηλή ακουστική ευαισθησία για κορυφαία απόδοση κατά τις γενικές αξιολογήσεις φυσικής κατάστασης. Διαθέτει διπλά συντονιζόμενα διαφράγματα και ανανεωμένο σχεδιασμό που κάνει ευκολότερο το καθάρισμα και τη συντήρηση.

*Αν επιλέξετε εγχάραξη του προϊόντος θα χρειαστεί επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες και απαιτείται προεξόφληση της παραγγελίας σας.

Το προϊόν - προϊόντα θα αποσταλλούν σε συσκευασία δώρου.

Επιλογή συσκευασίας δώρου:

  • Πολυτελής συσκευασία (ένα προϊόν)

   Πολυτελής συσκευασία (ένα προϊόν)

   1,00 €

   Πολυτελής συσκευασία δώρου για ένα προϊόν.

  • Πολυτελής συσκευασία (δύο προϊόντα)

   Πολυτελής συσκευασία (δύο προϊόντα)

   2,00 €

   Πολυτελής συσκευασία δώρου για δύο προϊόντα.

  • Πολυτελής συσκευασία (τρία προϊόντα)

   Πολυτελής συσκευασία (τρία προϊόντα)

   3,00 €

   Πολυτελής συσκευασία δώρου για τρία προϊόντα.

  • Πολυτελής συσκευασία (τέσσερα προϊόντα)

   Πολυτελής συσκευασία (τέσσερα προϊόντα)

   4,00 €

   Πολυτελής συσκευασία δώρου για τέσσερα προϊόντα.

 • *Πατήστε Αποθήκευση για να προσθέσετε την συσκευασία δώρου στην παραγγελία σας.

  Συσκευασία Δώρου προστέθηκε

  Αποστολή 4-10 ημέρες Το προϊόν είναι διαθέσιμο κατοπιν παραγγελίας.
  Έξοδα αποστολής 4 €
  Κανονική τιμή 150,00 € Ειδική Τιμή 116,00 €

  Άτοκες Δόσεις

  Λεπτομέρειες
  • Κώδωνας διπλής όψης, με συντονιζόμενα διαφράγματα στην πλευρά για ενήλικες και στην παιδιατρική πλευρά.
  • Το ενιαίο συντονιζόμενο διάφραγμα τοποθετείται εύκολα και καθαρίζεται ακόμη ευκολότερα, καθώς η επιφάνειά του είναι λεία και χωρίς σχισμές.
  • Η παιδιατρική όψη μετατρέπεται σε παραδοσιακό ανοιχτό κώδωνα, αντικαθιστώντας το ενιαίο διάφραγμα με μία στεφάνη που δεν παγώνει τον ασθενή.
  • Μικρή πλευρά (όταν ο ανοικτός κώδωνας είναι καλυμμένος), που είναι χρήσιμη για παιδιατρικούς, μικρόσωμους ή αδύνατους ασθενείς, γύρω από επιδέσμους 
   καθώς και για αξιολόγηση της καρωτίδας.

  Το Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Classic III™ αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του στηθοσκοπίου που ήδη βοηθάει εκατομμύρια επαγγελματίες υγείας να έχουν τα
  καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το στηθοσκόπιο Classic III παρέχει υψηλή ακουστική ευαισθησία για εξαιρετικές επιδόσεις και έναν ευέλικτο κώδωνα δύο όψεων με
  συντονιζόμενα διαφράγματα.
  Το στηθοσκόπιο Classic III χρησιμοποιείται τόσο από φοιτητές όσο και από επαγγελματίες υγείας, προκειμένου να εντοπίζουν, να ακούν και να μελετούν τους καρδιακούς,
  πνευμονικούς και άλλους ήχους του οργανισμού, για αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης, παρακολούθηση του ασθενούς, καθώς και διάγνωση.
  Η τεχνολογία διαφραγμάτων διπλών συχνοτήτων—μια ευρεσιτεχνία της 3M—επιτρέπει στον ιατρό να ακούει ήχους διαφορετικής συχνότητας, ρυθμίζοντας απλώς την πίεση στον κώδωνα.

  Κρατήστε τον κώδωνα με ελαφρά πίεση για να ακούσετε τους ήχους χαμηλής συχνότητας. Πιέστε λίγο περισσότερο για να ακούσετε τους ήχους υψηλότερης συχνότητας.
  Αυτό το χαρακτηριστικό εξοικονομεί χρόνο και δίνει στον πάροχο υπηρεσιών υγείας τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στον ασθενή, ενώ παράλληλα η στεφάνη που δεν παγώνει εξασφαλίζει την άνεση του ασθενούς.
  Η δύναμη τάσης των ακουστικών ρυθμίζεται εύκολα για το μέγεθος της κεφαλής και την επιθυμητή άνεση, πιέζοντας μαζί τα μεταλλικά μέρη των ακουστικών προς τα μέσα
  ή προς τα έξω. Οι μαλακές και εφαρμοστές ελιές προσαρμόζονται σε κάθε αυτί, για εξαιρετική ηχομόνωση και άνετη εφαρμογή.
  Οι ελιές κουμπώνουν σταθερά πάνω στα άκρα των ακουστικών και, για λόγους ασφαλείας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αφαιρεθούν.
  Οι ανθεκτικοί αυλοί νέας γενιάς διατηρούν το σχήμα και την ευκαμψία τους ακόμα και όταν διπλωθούν σφικτά στην τσέπη.
  Παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο στηθοσκόπιο, λόγω της βελτιωμένης αντοχής στις λιπαρές ουσίες του δέρματος και στο οινόπνευμα, ενώ έχουν λιγότερες πιθανότητες συγκέντρωσης λεκέδων.

  Οι αυλοί νέας γενιάς δεν κατασκευάζονται από φυσικό ελαστικό λατέξ, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες υγείας με ευαισθησία στο δέρμα και για τους ασθενείς τους. Παράλληλα, για να συμβάλλουν στην προστασία της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, οι αυλοί νέας γενιάς δεν περιέχουν φθαλικούς εστέρες.
  Το στηθοσκόπιο Classic III κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, για την εξασφάλιση σταθερής ποιότητας.
  Περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές ελιές μαλακής εφαρμογής, μεγάλες σκληρές ελιές, περίβλημα προστασίας από το «πάγωμα» και οδηγίες.

  *Αν επιλέξετε εγχάραξη του προϊόντος θα χρειαστεί επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες και απαιτείται προεξόφληση της παραγγελίας σας.

  Αξιολογήσεις
  Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
  Αξιολογείτε:3M Littmann Classic III Στηθοσκόπιο Raspberry Rainbow Finish
  Η Βαθμολογία σας